Vakantie - Reisverslag uit Dhaka, Bangladesh van Hilly-Bonne Stienstra - WaarBenJij.nu Vakantie - Reisverslag uit Dhaka, Bangladesh van Hilly-Bonne Stienstra - WaarBenJij.nu

Vakantie

Door: Bonne en Hilly

Blijf op de hoogte en volg Hilly-Bonne

21 April 2009 | Bangladesh, Dhaka

Donderdag 23 april gaan wij op vakantie naar een koud(er) land.
Bonne 4 weken en ik ongeveer 6 weken.
Maar daarna gaat de weblog weer gewoon verder.
Bedankt voor de leuke reactie's, misschien tot ziens en anders tot mails.
Groetjes Bonne en Hilly

• 21 April 2009 - 10:31

Jannie:

Ik wens jullie een heel fijne vakantie en zal de verslagen (voorlopig even)missen.

• 21 April 2009 - 10:51

Trea:

prettige vakantie

hier is het ook warm hoor bij ons achter het huis tussen de schuurtjes met de thernmometer tegen de muur waar de zon de hele dag op schijnt is het 27 graden

• 21 April 2009 - 16:55

Tietje:

prettige vakantie ik zal je mailtjes missen,als jullie weer terug zijn gaan wij ook al gauw op vakantie 17 Juni gaan we naar Turkije 15 dagen, hopelijk mailen we elkaar nog.
    veel plezier en geniet er van doeiiiiiiii.xxx

• 21 April 2009 - 18:29

Titia:

Een fijne vakantie, maar waar naar toe? Of komen jullie nu al naar Nederland?

• 22 April 2009 - 16:54

Sita:

Waar gaan jullie naar toe dan?

• 22 April 2009 - 21:08

Heiko,anneke&Marco:

Ook wij zullen jullie gezellige mailtjes missen, het hoort er al helemaal bij; elke vrijdagavond even kijken of er weer nieuws is!
    Toevallig deze keer op woensdag even gekeken. Wij wensen jullie een hele fijne vakantie, geniet er lekker van!

groetjes, Heiko, Anneke & Marco

• 23 April 2009 - 07:18

Annie:

Hallo als ik reageer zitten jullie misschien al in het vliegtuig.Je kan je weblog ook bijhouden als je in Nederland bent hoor,anders is het zo afkikken voor ons.
    Groetjes en tot op de BQ van het heren wereldteam volleyballers hi hi.
    Voor de rest veel plezier de komende 4/6 weken.

• 24 April 2009 - 06:22

Nanou Hartlieb:

We zullen jullie missen......
    En je schaal is geregeld!

• 05 Mei 2009 - 03:55

Suzanne:

He maar Hilly wat is dat nu, ook wij vinden het leuk om van je belevenissen in dat "koude land" te lezen!!!

veel plezier

liefs Suzanne

• 09 Mei 2009 - 16:47

Hansje:

En toen kwam ikm jullie toevallig tegen in appingedam. het deed met goed te zien dat het jullie goed gaat. ik zal af en toe even kijken hoe het jullie vergaat.

• 22 Mei 2009 - 11:36

Coen En Sabine:

Hallo Bonne en Hilly,
    Het was erg leuk jullie weer te zien! Coen heeft 10 juni zijn 1e gesprek, dus duim voor ons! Want dan komen we jullie zeker een keer opzoeken in Bangladesh.

• 30 Mei 2009 - 20:46

Trea:

Bonne zijn vakantie zit er weer jammer zeker of niet??
    Hilly is nog in het land zo te horen hahahahaha
    maar we hebben een leuke volleybal avond gehad jammer dat ik in de verliezende team zat grrrrrr mor was eem gezellig hahahahaha
    tot laterrrrrrrrrrrrrr(op de p.c)

Hilly-Bonne

Dit maal zijn wij zijn gaan werken voor een lokale aannemer in Oman. Bonne heeft er een baan gekregen als "Operartions Manager" en geeft leiding aan circa 600 mensen. Dit aantal is sterk afhankelijk van het aantal projecten dat onderhanden is. Het leiding geven gaat gelukkig door middel van tussenpersonen zoals site engineers, foreman enz. Als directe staf functioneren wij binnen een groep van 40 man/vrouw.

Actief sinds 25 Nov. 2008