Ria vertrekt weer naar Nederland
Door: Hilly en Bonne
Blijf op de hoogte en volg Hilly-Bonne
17 Maart 2012 | Oman, Masqat
De verjaardag van Bonne hebben we met een heerlijk etentje gevierd, met op de achtergrond de band “Snow Patrol” die optrad in de hoteltuin. Ja, ook in het buitenland word je gewoon een jaartje ouder.
We hebben een schotel op het dak gekregen, en dus voor het eerst televisie! Wij kunnen hier BVN ontvangen. Dat is van alles wat van de Nederlandse en Belgische TV. Bijvoorbeeld elke dag “de wereld draait door”. We waren bijna al gewend aan het geen televisie hebben, maar ja met de naderende EK voetbalwedstrijden en Olympische spelen is het toch wel een “must”. Nu hebben we weer even geen internet, want de stick die wij gebruikten is al kapot, maar die wordt morgen alweer vervangen. Wegens omstandigheden kon het bezoek van Sita niet doorgaan, maar wat in het vat zit verzuurd niet.
Tot mails of bels,
Groetjes Bonne en Hilly
17 Maart 2012 - 06:46
Ria R:
Met een heel ander gevoel lees ik nu dit eerste verslag na mijn terugkeer in Nederland. Ik beleef de sfeer,de omgeving en de kleuren nu op een heel andere manier.Wat fijn dat de problemen met internet en de televisie eindelijk zijn opgelost!
Teglijkertijd ook heel naar om te lezen dat de reis van Sita niet is doorgegaan. Houd moed:het is de moeite meer dan waard!
Ik heb een fantastische tijd gehad in Oman en wie weet ............
P.S Ik mis de foto uit de "Blue Lagoon"(zonder de enorme vissen)
Liefs,
Ria -
17 Maart 2012 - 10:22
Berber De With:
Hallo Bonne en Hilly,
Ik volg altijd trouw jullie reisverslagen. Ik vind het heel leuk om al jullie 'avonturen' te lezen.
Peter is vandaag vertrokken naar Sri Lanka. Hij gaat daar voor 10 dagen naar toe. Een vriend van hem zit in het bestuur van een stichting die al een weeshuis heeft gebouwd in Sri Lanka. Ze willen nu graag grond aankopen voor een gebouw waar dagopvang van gehandicapte kinderen kan plaatsvinden. Daarna moeten ze met aannemers overleggen om de bouw te realiseren. Een soort werkvakantie dus. Ik kon helaas niet mee. Erg jammer. Ik ben benieuwd naar zijn verhalen en belevenissen.
Groeten Berber -
17 Maart 2012 - 14:19
Ypie Van Der Kooij:
Wat is het daar prachtig en mooi weer.... mmmmmmmm
Schrijf maar lekker veel. Ik vind het geweldig die verhalen van jullie
Gelukkig wordt het bij ons nu ook mooi weer. Niks mooier dan het voorjaar!
Rouke de Jager van Machiel de Jager heeft het eerste ljipei gevonden in SudWestFryslan. Bonne weet wel wie dat is. Toch leuk dat iemand uit ons dorp zo in de krant staat.
Nou luitjes nog heel veel plezier daar en oh ja, Bonne nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Groetjes van Rinse en mij. -
17 Maart 2012 - 17:53
Sita:
Oooooooo!!!! Wat mooi!!!! Mag ik nog 1x? Ja? Dkjwl! SHITSHITSHITSHITSHITSHIT!!!!!!! -
18 Maart 2012 - 15:46
Klara De Jong:
Lieve B en H
Het is zondagmiddag.Ik ben helemaal "bij"met jullie reisverslag.Je kunt het wel uitgeven.Wat een avonturen.Wat fijn dat jullie bezoek hadden.Jammer dat Sita niet komt,maar wie weet.
Wat is het daar mooi en wat een heerlijke temperatuur.Konden we maar even langskomen.Maar ja om een week oppas te vinden ....Ik vind het knap wat je allemaal onderneemt en wat een durf.In een ander land met een andere cultuur.
Ken je ook een Saskia ,meisjesnaam van Sijp?
haar man werkt bij de Shell,ze komt ook van Terschelling.
Hier alles ok.V en b spelen buiten.We zijn net naar het bos geweest.Het voorjaar komt eraan...
Veel liefs en groeten Klara de Jong
Bedankt voor de prachtige kaart voor Gerard. -
18 Maart 2012 - 19:46
Willem En Alie:
HAllo Bonne en Hillie, bedankt voor jullie verslag heel leuk om te lezen,en wat beleven jullie daar veel he. Dus de loge is weer in Nederland, het zal wel stil zijn nu. Met ons is alles goed ,het weer is koud vandaag , maar het word anders zegt Piet Paulusma. Weinig nieuws op de kleine belt,morgen pas ik weer op Anneloes , ze loopt al om de tafel en brabbelt aan een stuk door, het is eenschatje.
Deze week gaan we naar Terschelling,gerard is haast jarig he,dus groot feest.
De groeten maar weer en tot mails . Willem en Alie.